Web Analytics Made Easy - Statcounter

الهام برنا در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به مرگ ماهیان پایین دست رودخانه خرم آباد، اظهار داشت: دو روز است که نیروهای اداره محیط زیست خرم آباد در مسیر رودخانه مستقر و عواملی که احتمال داشت در مرگ این ماهیان مؤثر باشد را مورد بررسی قرار می‌دهند.

تانکری که فاضلاب الکل را وارد رودخانه می‌کرد

وی با بیان اینکه شب گذشته نیروهای اداره محیط زیست خرم آباد متوجه حضور یک تانکر در مسیر این رودخانه شدند، عنوان کرد: بعد از توقیف این تانکر متوجه شدند که این یک تانکر حمل فاضلاب یک شرکت الکل سازی خرم آباد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون محیط زیست لرستان با تاکید بر اینکه متأسفانه این تانکر فاضلاب را وارد رودخانه می کرده است، افزود: فاضلاب الکل نیز یک فاضلاب با باری عالی بسیار زیادی است چرا که از ملات در آن استفاده می‌شود و دمای بالای دارد.

برنا، بیان داشت: فاضلاب الکل میزان بار عالی آن بالا است به طوری که تا ۶۰ و ۷۰ هزار میلی گرم بر لیتر «سی او دی» و «بی او دی» دارند، در صورتی که حد استاندارد تخلیه فاضلاب تصفیه شده به رودخانه ۵۰ میلی گرم بر لیتر است.

وی، افزود: در این راستا این میزان آلودگی بیشتر از حد استاندارد است که وارد رودخانه شده است.

تشکیل پرونده در دستگاه قضائی

معاون محیط زیست لرستان با بیان اینکه در حال حاضر رودخانه‌ها در پایین‌ترین حد دبی خود هستند، گفت: رودخانه‌ها قدرت خود پالایی خود را به دلیل پایین آمدن حد دبی، برداشت‌های غیر مجاز و… از دست داده‌اند.

برنا، تصریح کرد: فاضلاب الکل به دلیل اینکه بار عالی بسیار زیادی دارد اکیسژن آب را سریع مصرف می‌کند و موجب می‌شود که زیستمندان رودخانه دچار خفگی و کمبود اکسیژن شدید شوند.

وی با تاکید بر اینکه تعداد ماهیان تلف شده در رودخانه مشخص نشده است، گفت: اما امروز نماینده دادگستری و همچنین نیروی انتظامی در محل حاضر و پیگیر هستند که این امر صورت جلسه شود.

کد خبر 4954158

منبع: مهر

کلیدواژه: محیط زیست لرستان ماهی ویروس کرونا شیراز بوشهر شهرکرد قزوین شیوع کرونا گرگان آتش سوزی استانداری سمنان بیرجند ایلام خطبه های نماز جمعه مجلس شورای اسلامی یاسوج محیط زیست خرم آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۵۹۵۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۲۱ خانه محیط زیست در استان چهارمحال و بختیاری

در راستای ارتقاء فرهنگ محیط زیست در عموم مردم، ۲۱ خانه محیط زیست در استان چهارمحال و بختیاری ایجاد و ثبت شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، انسان  از دیرباز با هوا، آب، خاک، گونه‌های گیاهی، حیات وحش و هر آنچه که محیط زیست را می‌سازد در تعامل مسالمت آمیز بوده و در کنار هم روزگار گذرانده‌اند اما با گذر زمان  هر روز  خبرهای بد  زیست محیطی را می‌شنویم  که نه از خشم طبیعت بلکه از زیاده‌خواهی انسان مدرن است؛ انسانی که  برای رفاه حال خود تیشه بر دست گرفته و آگاه و ناآگاه  ریشه به جان طبیعت زده و می‌زند. باید پیش از  آنکه شاهد اتفاقات  بدتر باشیم چاره‌ای اندیشید.

حفظ محیط زیست وظیفه عمومی است و باید به دغدغه مشترکی میان مدیریت شهری و شهروندان تبدیل شود، در همین راستا سازمان حفاظت از محیط‌زیست فعالیت‌های بسیاری  برای مردمی سازی فعالیت‌های محیط زیست انجام داده که تاسیس   خانه‌های محیط زیست یکی از این کارها است تا با همکاری مردم حفظ محیط زیست آگاهانه‌تر انجام شود با افزایش حساسیت نگهداشت محیط‌زیست در میان مردم جامعه  شهرها  و روستاهای سالمتری  داشته و به حیات پایدار و توسعه جوامع با حفظ محیط‌زیست خواهیم رسید.

خانه‌های محیط زیست یکی از بسترهای اصلی برای مردمی‌سازی فعالیت های این حوزه و فضایی برای گفت‌وگو، بحث، چالش و مطالبه گری است که منجر می‌شود سواد و دانش محیط زیستی مردم افزایش پیدا کند و در نهایت محیط زیست حفظ شود وامانتی که در دستان انسان امروز است به سلامت به نسل‌های بعد داده شود و فرزندان آینده نیز از محیط زیستی سالم بهره‌مند شوند.

ثبت و ایجاد 21 خانه محیط زیست در استان

سعید یوسف‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با اشاره به اینکه 21 خانه محیط زیست در چهارمحال‌وبختیاری ثبت شده است، اظهار داشت: سازمان حفاظت محیط زیست در حوزه آموزش و مشارکت‌های مردمی بحث خانه‌های محیط زیست را مطرح کرد تا  فعالیت‌های محیط زیست  را مردمی سازی کند.

یوسف‌پور گفت: مخاطب اصلی این خانه‌ها مردم هستند. کار در خانه‌های محیط زیست از دو جنبه پیش می‌رود، اول ارتقای فرهنگ حفظ محیط زیست با فعالیت‌هایی که در این زمینه انجام می‌دهند و عمده کار آن‌ها آموزش است که مردم را پای کار می‌آورد و به آن‌ها یاد می‌دهد چطور از محیط زیست حفاظت کنند.

وی ادامه داد: در بخش دیگر  فعالیت خانه‌های محیط‌زیست فضایی ایجاد می‌کند که مردم در ارتباط با مسئولان باشند و مسایل و چالش‌های محلی و منطقه‌ای خود را از طریق خانه‌های محیط زیست حل کنند.

کیفی‌سازی خانه‌های محیط زیست در سال جاری

مدیرکل حفاظت محیط زیست چهارمحال‌وبختیاری افزود: عمده‌ کارهای خانه‌های محیط زیست آموزشی است مردم آموزش می‌بینند که چطور با محیط زیست رفتار کنند. اساس کار خانه‌های ‌‌محیط زیست بحث فرهنگ‌سازی است. کارهایی نظیر برپایی نمایشگاه با موضوع محیط‌زیست، درختکاری، آموزش چگونگی رفتار کشاورزان و باغداران در تعارض با حیات‌وحش، بحث محافظت از پلنگ ایرانی و ... از جمله کارهای خانه‌های محیط زیست استان است.

وی گفت: سیاست سازمان حفاظت محیط زیست در پله اول در سال 1401 افتتاح خانه‌های محیط زیست بود در سال 1402 این کار ادامه داشت و علاوه بر آن به کیفی‌سازی کار خانه‌های محیط زیست پرداخته شد. در سال جاری نیز سیاست بر کیفی سازی کار خانه‌های محیط‌زیست است و اگر در منطقه‌ای لازم باشد خانه محیط زیست جدید افتتاح خواهد شد.

یوسف‌پور با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در تبیین بحث حلقه‌های میانی تصریح کرد: خانه‌های محیط‌زیست در این زمینه جایگاه دارند به دنبال این هستیم که از خانه‌های محیط زیست به عنوان حلقه‌های میانی برای مردمی‌سازی فعالیت‌های محیط‌زیست استفاده کنیم.

انتهای پیام/7540/.

دیگر خبرها

  • نخستین جشنواره دست سازه‌های آبی با معرفی آثار برتر پایان یافت
  • امحای محصولات کشاورزی کاشته شده با آب‌های غیرمتعارف در شیراز
  • نجات مردم میان‌سال خرم‌آبادی از عمق چاه ۲۵ متری
  • ایجاد ۲۱ خانه محیط زیست در استان چهارمحال و بختیاری
  • اجرای عملیات لای‌روبی و پاکسازی رودخانه اراک
  • آب‌های خاکستری؛ نجات‌بخش حیات زمین
  • راه‌اندازی مرکز پرورش ماهیان خاوری در رودخانه قزل اوزن
  • با ۹۵ درصد درخواست‌های انشعابات غیر خانگی آب و فاضلاب موافقت شد
  • کشف و ضبط یک قبضه اسلحه غیر مجاز در منطقه حفاظت شده سفیدکوه خرم آباد
  • ضرورت تکمیل طرح مدرن فاضلاب شهری هشترود